Cele trei cuvinte cu care Prințul Charles a rănit-o pe Prințesa Diana chiar înainte nunții lor


Căsnicia dintre Charles, Prinț de Wales, și Diana, „prințesa inimilor”, a fost un supliciu pentru amândoi. Noi mărturii scot la iveală că Prințul Charles i-a făcut o mărturisire devastatoare Dianei, chiar în noaptea de dinaintea nunții lor.


Cu câteva ore înainte de ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din viața lor, Prințul Charles a rezumat în trei cuvinte tot ce înseamnă Diana pentru el. „Nu te iubesc”, i-ar fi spus prințul viitoarei sale soții, pentru ca aceasta să știe cum o să decurgă mariajul dintre ei. 

Dezvăluirea aparține astroloagei Penny Thornton, la care Diana apelase în trecut, în documentarul The Diana Interview: Revenge of a Princess.

Unul dintre cele mai șocante lucruri pe care Diana mi le-a spus a fost că, în noaptea de dinaintea nunții, Charles i-a zis că nu o iubește. Cred că Charles nu a vrut să facă nunta plecând de la o premisă falsă. A vrut să lămurească asta cu ea și a fost devastator pentru Diana”, susține Thornton în documentarul care a fost lansat joi în Marea Britanie. 

În urma acestei dezvăluiri, Prințesa Diana a vrut să renunțe la nuntă, însă rotițele unui întreg mecanism regal fuseseră deja puse în mișcare.

Citește șiPrințesa adormită. Culisele unei fotografii cu Lady Di care a topit inimile britanicilor la începulul anilor ‘80

Spovedania lui Charles i-a conferit, astfel, mai multă libertate de mișcare și posibilitatea de a se aventura în relații extraconjugale. Într-un celebru interviu acordat BBC în anul 1995, Prințesa Diana a recunoscut că și ea, și Prințul Charles, au avut aventuri în timpul mariajului lor. 

Charles, care a reluat o relație mai veche cu Camilla Parker-Bowles, iar Diana, care a găsit alinare în brațele lui James Hewitt, fostul instructor de călărie al Familiei Regale.  

Diana și Charles s-au despărțit iremediabil în 1992, iar premierul Marii Britanii a dat vestea în Camera Comunelor a Parlamentului britanic, în luna decembrie a acelui an.

În decembrie 1995, la o lună de la interviul acordat BBC, Palatul Buckingham a informat că Regina Elisabeta a II-a i-a sfătuit pe cei doi să divorțeze oficial. Divorțul dintre Diana și Charles a fost finalizat la 28 august 1996, în urma căruia prințesa a primit suma de 17 milioane de lire și o rentă de 400.000 de lire pe an.

În august 1997, Prințesa Diana a murit într-un accident de circulație petrecut în Paris. Lady Di încerca să scape de paparazzi, care îi urmărea pe ea și pe iubitul ei de atunci, Dodi Fayed.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Cele trei cuvinte cu care Prințul Charles a rănit-o pe Prințesa Diana chiar înainte nunții lor

related posts

Modifică setările cookies