Prințesa Diana și-a prezis moartea cu doi ani înainte de accident? Noi documente scoase la iveală


Prințesa Diana avea motive întemeiate să creadă că cineva vrea să scape de ea, iar una dintre cele mai plauzibile metode ar fi înscenarea unui accident de mașină. Aceste informații au fost făcute publice în documentarul „The Diana Investigations”, de pe o cunoscută platformă de streaming.


Documentarul sugerează că Prințesa Diana a avut o conversație intimă cu avocatul ei, Victor Mischon, căruia i-ar fi mărturisit că a aflat din „surse sigure” că se fac eforturi pentru eliminarea ei, cel mai probabil în urma unui accident de mașină, „anul următor”, scrie Daily Beast.

Dezvăluirea ar fi fost făcută în 1995, cu doi ani înainte de moartea prințesei, în teribilul accident de mașină din Paris.

Lady Di nu a dezvăluit niciodată identitatea surselor sale, însă avocatul a scris într-o scrisoare tot ce a vorbit cu prințesa în 1995. Acum, documentul este privit cu maxim interes de cei care vor să deslușească misterul și circumstanțele morții uneia dintre cele mai iubite figuri regale din lume.

Citește și: Cele trei cuvinte cu care Prințul Charles a rănit-o pe Prințesa Diana chiar înainte nunții lor

Citește și: Copilăria nefericită a Prințesei Diana: părăsită de mama ei, a preluat acest rol de dragul fratelui mai mic

Totodată, scrisoarea aruncă ancheta morții Prințesei Diana într-o nouă lumină. Oficial, Lady Di a murit în urma rănilor provocate de impactul violent al mașinii în care se afla cu stâlpii de susținere ai tunelului Pont de l'Alma din Paris.

Șoferul, Henri Paul, gonea cu peste 100 km/h pentru a scăpa de paparazzii care îi urmăreau pe Lady Di și pe iubitul ei, Dodi Al-Fayed. Examenul medical realizat după accident a scos la iveală că șoferul avea în sânge substanțe medicamentoase legale și alcool, care ar fi influențat capacitatea sa de a conduce.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Prințesa Diana și-a prezis moartea cu doi ani înainte de accident? Noi documente scoase la iveală

related posts

Modifică setările cookies