Gafă la nivel înalt! Statuia Prințesei Diana, calificată drept ”hidoasă”


Contul oficial al postului BBC Radio 4 a dat ”like” unui comentariu care spune că noua statuie a prințesei Diana este ”hidoasă”.


Producătorul de documentare Neil Crombie a postat pe Twitter o fotografie înfățișând statuia de bronz a prințesei Diana, alături de comentariul ”Îmi pare rău, dar asta este hidoasă”.

Acesta, care a câștigat două premii BAFTA pentru munca sa, a adăugat: ”Simon le Bon s-a trasformat în travestit în încercarea de a salva de la pericol copiii din țările în curs de dezvoltare”. Contul de Twitter BBC Radio nu a dat like și acestui comentariu. 

Un purtător de cuvânt a spus ulterior că este vorba de ”un accident” și a subliniat că și-a retras ”like-ul”. 

Joi, când prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, Harry și William au dezvelit statuia din Sunken Garden a Palatului Kensington, un loc favorit al mamei lor înainte să moară, în 1997. 

Statuia, creată de Ian Rank-Broadley, o înfățișează pe Diana ținând, ocrotitoare, doi copii, în timp ce încă un băiețel este în spatele lor. 

Deși relațiile dintre ei sunt extrem de încordate, Ducele de Cambridge și Ducele de Sussex au dat o declarație comună: ”În fiecare zi, ne dorim să fi fost încă alături de noi, iar speranța noastră este că această statuie va fi văzută mereu ca un simbol al vieții și al moștenirii ei”.

Foto: Getty

 
  • Gafă la nivel înalt! Statuia Prințesei Diana, calificată drept ”hidoasă”

related posts

Modifică setările cookies