Cindy Crawford a împlinit 56 de ani și demonstrează că a rămas “cel mai hot supermodel” din lume


În anii ’90, Cindy Crawford avea lumea la picioare: era considerată “cel mai tare supermodel din lume” și era plătită regeste. Mulți spuneau că nu are rivală în lumea modellingului, însă Naomi Campbell și Claudia Schiffer îi făceau adesea concurență.

Tag-uri: #Cindy Crawford

Acum, Cindy Crawford a împlinit 56 de ani și încă uimește cu frumusețea ei. Cu o zi înainte de aniversare, fostul model a postat pe Instagram o imagine în care își etalează picioarele super sexy, într-un costum de baie negru. 

Supermodelul a postat și o imagine din copilărie și un text în care spune ce sfat i-ar da ea însăși micuței Cindy. 

„În ajunul unei noi zile naștere, mă uit înapoi în timp la micuța Cindy și mă gândesc la ce i-aș spune.

I-aș spune să fie mai bună cu ea însăși, să se poarte cu ea însăși așa cum se poartă și cu prietenii ei. I-aș spune că toată lumea se simte stresată în situații noi și, uneori, trebuie doar să te „prefaci” până reușești.

I-aș spune să nu-i fie frică să se prostească – dansează, cântă etc mai mult – chiar dacă nu se pricepe la asta. Râzi cât mai mult posibil. Fii vulnerabilă.

Arată-ți adevărată față oamenilor pe care îi iubești  (...) viața este o binecuvântare!'

 

Cindy era recunoscută în lumea întreagă datorită aluniței sale celebre, care la începutul carierei îi era scoasă în Photoshop. Chiar și revista Vogue i-a șters-o în una din primele ei aparițîi pe copertă. Cindy Crawford a pozat de două ori și în revista Playboy, pentru prima oară în 1988.

În 1995, revista Forbes a desemnat-o cel mai bine plătit model din lume, strângând peste 400 de aparițîi pe copertele celor mai apreciate reviste de modă.

SURSA FOTO: Instagram/ Getty Images

  • Cindy Crawford a împlinit 56 de ani și demonstrează că a rămas “cel mai hot supermodel” din lume

related posts

Modifică setările cookies