Cindy Crawford, perfectă și când nu se străduiește. Totuși, paparazzii au surprins-o într-o ipostază nemăgulitoare


La 55 de ani, Cindy Crawford rămâne una dintre cele mai frumoase și stilate femei din lume. Chiar și atunci când nu se străduiește, fostul fotomodel arată perfect. 


Cindy Crawford stârnește la fel de mult interes pentru paparazzi la fel ca în anii ’90, când era considerată regina catwalk-ului. Cel mai de succes model al acelor vremuri arată impecabil și în prezent. La cea mai recentă apariție în public, Cindy a impresionat cu un look relaxat, în jeanși și o cămașă bej. 

Aflați mereu în căutare de controverse și sensațional, paparazzii au urmărit-o până când au surprins-o pe vedetă într-o ipostază jenantă, în mașina sa. Nestiind că este urmărită, Cindy a văzut pozele abia a doua zi, în tabloide.

Cindy Crawford, un etalon al frumusețîi în anii ‘90

Cindy era recunoscută în lumea întreagă datorită aluniței sale celebre, care la începutul carierei îi era scoasă în Photoshop. Chiar și revista Vogue i-a șters-o în una din primele ei apariții pe copertă. Cindy Crawford a pozat de două ori și în revista Playboy, pentru prima oară în 1988.

În 1995, revista Forbes a desemnat-o cel mai bine plătit model din lume, strângând peste 400 de aparițîi pe copertele celor mai apreciate reviste de modă.

 

  • Cindy Crawford, perfectă și când nu se străduiește. Totuși, paparazzii au surprins-o într-o ipostază nemăgulitoare

related posts

Modifică setările cookies