Cindy Crawford, surprinsă de paparazzi în costum de baie, la 55 de ani. Supermodelul arată fenomenal


În anii ’90, Cindy Crawford avea lumea la picioare: era regina modellingului și milioane de femei și-ar fi dorit să fie în pielea ei.


Nici astăzi lucrurile nu stau foarte diferit. La 55 de ani, “primul supermodel al lumii” ar putea defila oricând pe catwalk. Dovada sunt cele mai recente imagini surprinse de paparazzi. Cindy a fost fotografiată la piscină, în costum de baie, și a impresionat cu silueta ei perfectă. Vedeta a fost însoțită de soțul ei, Rande Gerber, cei doi fiind căsătoriți din 1998.

 

În ultima perioadă însă, fiica lui Cindy, Kaia Gerber, a început să primească mai multa atenție decât ea. Kaia a călcat pe urmele mamei sale și este în prezent un model de succes. În timpul pandemiei, cât a fost lockdown, tânăra a făcut cursuri de actorie, încercându-și norocul și în lumea filmului. Tânăra în vârstă de 20 de ani a reușit să obțină un rol în episodul 10 al celebrei serii American Horror Story.

“Sunt atât de mandră de ea! Are mai multă încredere în forțele ei decât aveam eu la vârsta ei”, a spus Cindy despre fiica sa.

Cindy Crawford, un etalon al frumuseții în anii ‘90

Cindy era recunoscută în lumea întreagă datorită aluniței sale celebre, care la începutul carierei îi era scoasă în Photoshop. Chiar și revista Vogue i-a șters-o în una din primele ei apariții pe copertă. Cindy Crawford a pozat de două ori și în revista Playboy, pentru prima oară în 1988.

 

În 1995, revista Forbes a desemnat-o cel mai bine plătit model din lume, strângând peste 400 de apariții pe copertele celor mai apreciate reviste de modă.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

  • Cindy Crawford, surprinsă de paparazzi în costum de baie, la 55 de ani. Supermodelul arată fenomenal

related posts

Modifică setările cookies