Cine este Bianca Censori, noua soție a lui Kanye West. Mulți spun că e sosia lui Kim Kardashian. Galerie FOTO


Tânăra de 27 de ani, despre care se spune că s-a căsătorit în mare secret cu rapperul Kanye West, și-a trecut deja numele artistului în profilele de pe rețelele sociale. Bianca Censori Ye a trecut printr-o serie de transformări pentru a arăta precum Kim Kardashian, fosta soție a lui Kanye.


Conform presei de peste Ocean, Bianca Censori este arhitectă și lucrează de ani buni pentru Kanye West. Cei doi au fost văzuți împreună de mai multe ori în cursul anului 2022, însă nimeni nu bănuia că între ei este altceva decât o relație profesională. 

Kanye West s-ar fi căsătorit în secret cu Bianca Censori

TMZ a furnizat prima știre despre Bianca Censori și Kanye West. Cei doi s-ar fi căsătorit în secret, deocamdată fără acte. 

Uniunea dintre ei nu este recunoscută oficial de autoritățile de peste Ocean, deoarece ei nu au respectat procedurile legale. Pentru a fi căsătoriți legal, cei doi trebuie să depună mai întâi o cerere pentru eliberarea unui certificat de căsătorie. Cei doi nu ar fi făcut încă acest pas.

Cine este Bianca Censori și cum l-a cunoscut pe Kanye West

Bianca Censori lucrează de mulți ani ca arhitect pentru brandul lui Kanye West, Yeezy. Relația lor a fost una strict profesională până anul trecut, când s-au afișat împreună la evenimente mondene glamour. 

În mai 2022, tânăra a captat toată atenția la show-ul Balenciaga de la New York, unde a purtat un costum mulat, de culoare neagră, și cizme de culoare argintie.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ea locuia la Melbourne, Australia, însă rapperul a relocat-o la Los Angeles pentru a fi mai aproape de ea. 

Bianca Censori, copia fidelă a lui Kim Kardashian

Prietenii și apropiații Biancăi au sesizat că, în ultimii ani, noua soție a lui Kanye a depus eforturi pentru a semăna cu Kim Kardashian. Fizic, apropierea dintre cele două este evidentă, însă cei care o cunosc spun că a încercat să copieze până și stilul de viață al starletei americane.

Când Kim era brunetă, Bianca Censori a mers pe aceeași linie stilistică. Dar, după ce fosta soție a lui Kanye s-a vopsit blondă, la fel a făcut și actuala parteneră a rapperului.

Apropiații arhitectei spun că ea ar fi apelat și la bisturiu. „Nasul ei e diferit, fața e diferită. Posteriorul ei s-a schimbat. Singurul lucru care nu e diferit, aș spune, sunt sânii ei. Sânii i-au crescut devreme”, a dezvăluit o fostă colegă de liceu, care s-a recomandat Lucy, într-un interviu acordat show-ului Fitzy & Wippa de la Radio Nova (Australia).

Fotografii: Getty Images/Bianca Censori Ye Facebook

Vezi și VIDEO: 

  • Cine este Bianca Censori, noua soție a lui Kanye West. Mulți spun că e sosia lui Kim Kardashian. Galerie FOTO

related posts

Modifică setările cookies