Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Georgina! Două „bombe” sexy au spus totul: „Am o înregistrare video”


Atacantul de la Al-Nassr, ridicat în slăvi după ce a donat un avion plin de provizii victimelor cutremurelor din Siria și Turcia, are probleme mari în familie. Două modele OnlyFans au venit, de curând, cu dovezi clare că fotbalistul a înșelat-o pe Georgina chiar cu ele, prin camere de hotel în timp ce se afla în cantonamente.


Despre infidelitatea lui Cristiano Ronaldo s-a vorbit mult în ultima perioadă, dar nimeni nu a publicat dovezi clare în acest sens. Ei bine, două bombe sexy din Venezuela și Chile au dezvăluit că au întreținut relații intime cu fotbalistul și că au dovezi, mai exact clipuri video și fotografii cu el în ipostaze scandaloase!

Georgina, înlocuită de Ronaldo cu o influenceriță și un model OnlyFans

Georgilaya este prima cu care fotbalistul și-ar fi înșelat partenera. Femeia a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu atacantul de la Al-Nassr, chiar pe data de 25 martie 2022, atunci când acesta se afla în cantonamentul echipei naționale a Portugaliei. 

Potrivit romanialibera.ro, Georgilaya și Ronaldo s-au văzut la hotelul Swish Solverde din Vila Nova de Gaia, în apropiere de Porto, după ce fotbalistul i-a trimis un mesaj pentru a se întâlni.

„Când am citit mesajul, m-am gândit că, dacă mă duc acolo, vom vorbi, ne vom cunoaște mai bine, poate voi mai face câteva poze...Nu m-am gândit că în acea situație va fi vorba de sex. 

Dar cert este că s-a întâmplat. A fost consimțit din partea mea, dar în ciuda acestui fapt m-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo.

Nu mi-e frică, voi ridica vocea pentru a-mi apăra adevărul meu. Știam ce va urma, cunosc puterea din spatele lui, dar nu există nimeni în spatele puterii lui Dumnezeu”, a spus femeia, potrivit sursei amintite.

Și Daniella Chavez are o povestea asemănătoare! Fostul model Playboy, care activează acum pe OnlyFans, platforma destinată adulților, spune că a întreținut relații intime cu partenerul Georginei în anul 2015 și că are și dovezi în acest sens.

„Am chiar și o înregistrare video, dar nu o pot încărca pentru că este vorba de intimitatea și suntem fără haine”, a dezvăluit ea, conform sursei menționate.

Sursă foto: Instagram/Getty

  • Cristiano Ronaldo a înșelat-o pe Georgina! Două „bombe” sexy au spus totul: „Am o înregistrare video”

related posts

Modifică setările cookies