Georgina Rodriguez, mai sexy ca niciodată! Și-a etalat formele de invidiat pe iahtul lui Cristiano Ronaldo


Georgina Rodriguez le-a oferit fanilor de pe Instagram noi imagini în ipostaze de infarct. Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo și-a etalat formele de invidiat la bordul iahtului în valoare de 6 milioane de euro. 


Ronaldo și-a botezat ambarcațiunea de lux „Azimut Grande”. Iahtul are fotolii albe și mese din lemn, iar de pe punte oaspeții au acces la mare. Două cabine sunt pentru  echipaj, iar alte patru sunt destinate cazării oaspeților. 

Gio se bucură de vacanță alături de Cristiano și cei cinci copii: Cristiano Jr., gemenii Eva şi Mateo, Alana și mezina Bella. 

Cuplul a ales ca destinație Sardinia, o superbă insulă din Marea Mediterană. 

Dacă Ronaldo și-a etalat pătrățelele, Giorgina le-a arătat fanilor posteriorul bombat, dar și bustul generos. 

Bruneta s-a pozat pe iaht, într-un slip tanga, minuscul, iar comentariile au curs valuri. Au fost și cârcotași care i-au spus că arată mult prea mult pe rețelele de socializare, însă cei mai mulți internauți au felicitate-o pentru felul în care arată și i-au transmis lui Cristiano Ronaldo că e un bărbat norocos. 

Imaginile au adunat aproape 5 milioane de like-uri în mai puțin de 24 de ore. Georgina n-a ratat ocazia de a-și etala bijuteriile cu diamante sau geanta în valoare de zeci de mii de euro. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări. Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Bella Esmeralda. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Georgina Rodriguez, mai sexy ca niciodată! Și-a etalat formele de invidiat pe iahtul lui Cristiano Ronaldo

related posts

Modifică setările cookies