Cristiano Ronaldo are acasă cea mai sexy Crăciuniță! Cum s-a pozat Georgina Rodriguez lângă brad


Georgina Rodriguez este mai sexy ca niciodată! Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a transformat într-o Crăciuniță atipică și s-a pozat cu cea mai provocatoare lenjerie intimă, roșie ca focul, lângă bradul de Crăciun. 


Întinsă pe canapea, cu părul strâns și câteva bijuterii, Georgina a făcut senzație pe contul de Instagram cu fotografiile postate. Bruneta apare într-un body roșu și transparent, cu un decolteu amețitor. Iubita lui Ronaldo le-a arătat internauților și bradul de Crăciun, deși nu știm dacă a mai avut cineva ochi pentru el. 

Georgina Rodriguez este urmărită de peste 22 de milioane de fani pe contul de Instagram. Printre miile de internauți care au lăsat comentarii la fotografiile brunetei se numără și Cristiano Ronaldo. “Mama mia!” a scris fotbalistul, mândru de iubita pe care o are acasă. 

Georgina (26 de ani) și Cristiano (35 de ani) sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde Georgina lucra ca asistent de vânzări. 

Cei doi au împreună o fetiță, Alana Martina. Este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Instagram georginagio

Vezi și VIDEO: Papanași fierți și papanași prăjiți
 
 
  • Cristiano Ronaldo are acasă cea mai sexy Crăciuniță! Cum s-a pozat Georgina Rodriguez lângă brad

related posts

Modifică setările cookies