Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt în fața fanilor! Soția lui Mădălin Ionescu a avut parte de un incident neplăcut


Cristina Șișcanu, una dintre cele mai urmărite vedete din țară, a apărut în fața fanilor cu ochiul vânăt. Din păcate, soția lui Mădălin Ionescu a avut parte de un incident nu tocmai plăcut în urmă cu puțin timp și a decis să împărtășească povestea și cu cei care o urmăresc.


Fără machiaj și îmbrăcată lejer, așa a apărut Cristina Șișcanu pe Instagram în momentul în care le-a mărturisit failor ce s-a întâmplat cu ochiul ei acum vânăt. Se pare că soția lui Mădălin Ionescu a avut un accident casnic și pentru că nu a pus gheață în momentul în care s-a lovit, i s-a învinețit ochiul. Lovitura în colțul mesei i-a provocat o durere greu de suportat, iar pentru a ascunde echimoza s-a machiat mai mult decât de obicei.

„N-am avut o zi prea bună astăzi, nu m-am simțit prea bine, recunosc. Da, am o vânătaie la ochi. Este de acum două zile, nu a trecut, pentru că nu mi-am pus gheață imediat după accident. M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă, nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci pe moment, e ceva… am simțit că îmi explodează capul. În fine, nu mi-am pus gheață imediat pentru că mă durea atât de tare locul acela că nu suportam nimic.

Am reușit la filmări să acopăr cu fard, dar acum fiind nemachiată se vede. Da, nu m-am simțit prea bine astăzi, mi-am făcut treburile pe laptop stând întinsă pe canapea. Mă rog, mai sunt si situații de genul ăsta, dar acum mă simt mai bine”, a explicat Cristina Șișcanu pe Instagram.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM S-A FILMAT CRISTINA ȘIȘCANU

Sursă foto: Instagram

  • Cristina Șișcanu, cu ochiul vânăt în fața fanilor! Soția lui Mădălin Ionescu a avut parte de un incident neplăcut

related posts

Modifică setările cookies