Cristina Șișcanu, ținta criticilor pe Instagram. Ce i-au reproșat fanele


Cristina Șișcanu și-a impresionat fanele cu imagini din însorita Grecie, însă nu toată lumea a apreciat postările vedetei.


Cristina Șișcanu se mândrește cu silueta sa după ce a reușit să slăbească, iar acum are un corp de invidiat. Vedeta a făcut o mulțime de poze în costum de baie în vacanța din Grecia și le-a postat pe rețelele de socializare, primind mii de like-uri și complimente. Însă cum nu poți mulțumi pe toată lumea, s-au găsit și persoane care au criticat-o.

La un filmulet în care apare în costum de baie, cineva i-a recomandat să mai meargă la sală. “Uite-te un pic la video-ul făcut...nu ți se pare că ar trebui să te duci pe la sală?”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu) pe

Răutățile nu s-au oprit aici. “Am impresia că te crezi fotomodel. Pai NU este cazul să îți imaginezi așa ceva”.

Evident și pe bună dreptate, fanele Cristinei i-au sărit în apărare.

“Sincer, eu sunt destul de critică, dar chiar arăți super ok, ai slăbit foarte mult, dar ceea ce e cel mai important este că în filmare pari fericită și relaxată, iar asta este cel mai important ! Trăiește clipa și nu te supăra, sunt tot felul de oameni cu răni interioare și doar ei pot încerca să rănească, să împroaște cu noroi, dar nu trebuie să îi bagi în seamă, mereu se vor lega de ceva, mereu vor fi nemulțumiți”, i-a scris o admiratoare.

“Ești foarte frumoasă, Cristina! Lasă complexatele să vorbească până nu mai pot”, “Bravo, Cristina!Dezinvoltă, naturală, relaxată” -  este concluzia fanelor, care i-au spus că “este superba”.

  • Cristina Șișcanu, ținta criticilor pe Instagram. Ce i-au reproșat fanele

related posts

Modifică setările cookies