Cristina Șișcanu s-a tuns scurt și i-a uimit pe toți cu noua schimbare de look. Cum arată ACUM


Cristina Șișcanu a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori bob. Aceasta a publicat pe contul de Instagram o imagine cu noul look și i-a uimit pe toți.


Cristina este una dintre vedetele de la noi din țară care ține legătura constant cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. După ce s-a tuns scurt, cei care îi urmăresc activitatea au reacționat imediat.

"M-am tuns! Niciodată nu am avut părul atât de scurt.❤️????", a precizat Cristina Șișcanu în dreptul imaginilor cu noua tunsoare.

Vedeta a primit și laude și critici: ”Îți stă super”, ”Wow, super tânără”, ”Schimbare radicală”, ”Nu te supăra, dar nu îți stă bine. Te maturizează această tunsoare”, ”Cu părul lung îmi plăcea mai mult”, ”Te îmbâtrânește”, ”Eu cred că este o perucă”, ”Nu îți stă bine, sincer”, ”Nu îmi place cum îți stă”, ”Sincer, nu te avantajează”, ”Un fel de Adelina Pestrițu doi”, ”Nu te avantajează, mai bine îți stă cu părul lung”, ”Din păcate îți dă câțiva ani în plus”, ”Îți stă bine, dar te maturizează”, ”Când n-ai de lucru îți faci”. 

Sursă foto: Instagram

  • Cristina Șișcanu s-a tuns scurt și i-a uimit pe toți cu noua schimbare de look. Cum arată ACUM

related posts

Modifică setările cookies