Cristina Șișcanu, o nouă fotografie îndrăzneață în costum de baie: "Ce poziție"  


Acum mai bine de o lună, Cristina Șișcanu apărea în costum de baie în prima zi pe care a ales-o anul acesta să stea la plajă.


Unii au felicitat-o pentru fotografie, dar alții i-au oferit comentarii răutăcioase:
 
"Dacă îți respecți soțul, nu te afișezi așa… și mai ales la vârsta ta!"

"Ești cam grăsuță!"

"Plajă se face îmbrăcat? Ăsta nu e costum de baie.”

 

De data aceasta, Cristina s-a dovedit și mai îndrăzneață și s-a pozat într-un costum foarte sexy, cu două piese, care o pune mult mai bine în evidență. Mai ales că tânăra a slăbit și pare că a reintrat foarte bine în formă. Drept dovadă a primit o mulțime de like-uri, iar comentariile au fost în mare parte laudative. Chiar dacă cineva i-a spus și ceva de genul "ce poziție."

Nu este însă prima dacă când Cristina Șișcanu e criticată. Foarte multe observații a primit când a declarat că e susținătoarea alăptatuui în public.Deși mulți au comentat atunci, aceasta a declarat:

 “Laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș. Alăptarea exclusivă până la 6 luni, iar apoi, în paralel cu diversificarea, până la vârsta de 2 ani ai copilului, o consider esențială în dezvoltarea psihică, emoțională și fizică a copilului. Alăptarea creează o legătură sublimă între mamă și copil și lasă să iasă la iveală în modul cel mai firesc cu putință faptul că noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalți și existăm unii pentru ceilalți."

FOTO: CRISTINA ȘIȘCANU INSTAGRAM

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL

  • Cristina Șișcanu, o nouă fotografie îndrăzneață în costum de baie: Ce poziție  

related posts

Modifică setările cookies