Cristina Șișcanu, fotografiată în timp ce alăpta în public. Ce reacții au stârnit pozele în mediul online


Alăptatul în public a stârnit multe reacții, iar părerile oamenilor sunt împărțite. Dacă unii consideră acest gen ca fiind nepotrivit, unii spun că este firesc să îți hrănești copilul oriunde, iar această părere o are și Cristina Șișcanu.


Cristina Șișcanu s-a declarat dintotdeauna o susținătoare a alăptatului în public, deși a fost des criticată de foarte mulți oameni. Iată că nu o interesează părerile celorlalți, iar ultimele postarări de pe Instagram demonstrează acest lucru.

Influencerița a postat mai multe fotografii care o suprind în timp ce alăptează în public, în diferite locații. “Laptele matern este cea mai bună hrană pentru bebeluș. Alăptarea exclusivă până la 6 luni, iar apoi, în paralel cu diversificarea, până la vârsta de 2 ani ai copilului, o consider esențială în dezvoltarea psihică, emoțională și fizică a copilului. Alăptarea creează o legătură sublimă între mamă și copil și lasă să iasă la iveală în modul cel mai firesc cu putință faptul că noi, oamenii, avem nevoie unii de ceilalți și existăm unii pentru ceilalți”, a scris Cristina Șișcanu în descrierea pozelor. 

Dacă unii dintre urmăritorii săi au susținut ideea și i-au apreciat fotografiile, alții au judecat-o aspru: „Mie una nu mi-ar plăcea să stea lumea cu ochii la sânii mei dezgoliți”, „E normal să alăptezi, dar nu așa!”, „Susțin alăptatul în public, dar totuși nu așa dezgolită!”, „Deci zero pudoare și respect față de alții”, au fost doar câteva dintre reacții. 

Sursă foto: Instagram

  • Cristina Șișcanu, fotografiată în timp ce alăpta în public. Ce reacții au stârnit pozele în mediul online

related posts

Modifică setările cookies