Cu cine se iubește Jennifer Garner, fosta nevastă a lui Ben Affleck


În 2018, Jennifer Garner și-a găsit un nou iubit după ce a finalizat divorțul de Ben Affleck. Frumoasa actrița s-a cuplat cu John Miller, un om de afaceri în vârstă de 42 de ani. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar mai nou se pare că au reaprins flacăra iubirii. 


Jennifer Garner s-a întors în brațele fostului iubit, afaceristul John Miller. Bărbatul este CEO al CaliGroup, a mai fost căsătorit și are doi copii. 
 
“Sunt din nou împreună. Au reluat legătura în urmă cu câteva săptămâni”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru US Weekly. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni. Se pare că John era pregătit pentru o nouă căsătorie, însă Jennifer nu-și vindecase încă rănile. 
 
 
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de 13 ani și au împreună trei copii: Violet (15 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani). Actorul a înșelat-o pe Jennifer Garner cu bona copiilor, apoi a căzut în patima alcoolului. 
 
Actorul a fost internat de mai multe ori pentru tratament, iar Jen i-a fost alături în tot acest timp. După ce au apărut primele zvonuri despre o posibilă împăcare între Ben Affleck și una dintre fostele lui iubite, celebra Jennifer Lopez, actrița nu a dorit să facă niciun comentariu. 
 
O sursă apropiată actriței a declarat că: “Jennifer nu-și dorește să facă parte din acest circ mediatic și că toata atenția ei se îndreaptă către copii. Încearcă să-și trăiască viața și să-și crească copiii. Viața amoroasă a fostului ei soț este ultimul lucru la care se gândește. Nu-și dorește decât să-i vadă pe copii fericiți și Ben să fie un tată bun pentru ei”. 
 
Fotografii: Getty Images
 
  • Cu cine se iubește Jennifer Garner, fosta nevastă a lui Ben Affleck

related posts

Modifică setările cookies