“Este dezgustător!” Ben Affleck, atacat din toate părțile după comentariile despre căsnicia cu Jennifer Garner


“Este dragostea vieții mele”, așa spunea Jennifer Garner despre fostul soț Ben Affleck, la câțiva ani după divorț. În schimb, Affleck și-a ales greșit cuvintele în cel mai recent interviu și așa a ajuns “persona non grata” pe internet. 


“Probabil, într-un final, am fi ajuns să sărim unul la gâtul altuia. Probabil aș fi băut și acum”, a mărturisit actorul, adăugând că se simțea captiv în căsnicia cu Garner. 

“Am început să beau pentru că mă simțeam captiv. Eram ceva de genul: Nu pot pleca pentru că la mijloc sunt copii, dar nu sunt fericit. Ce să fac? Și beam o sticlă de scotch, apoi adormeam pe canapea, ceea ce nu a fost o soluție”, a adăugat actorul. 

 

Deși probabil că nu a vrut să fie un atac la adresa fostei soții, lumea exact așa l-a interpretat. Ca și cum Jennifer Garner l-ar fi împins spre alcool. Însă fanii acestora cunosc prea bine faptul că Affleck era dependent de băutură și jocuri de noroc încă de pe vremea în care forma un cuplu cu J Lo, la începutul anilor 2000. 

Declarațiile lipsite de sensibilitate ale lui Ben Affleck nu au rămas netaxate. Acesta a fost criticat de prietenii fostei soții, de fani și de ziariști. În plus, și Jennifer Lopez este furioasă, pentru că nu dorește ca numele ei să fie implicat în acest scandal. 

“Este dezgustător. Jennifer Garner i-a fost mereu alături pentru că îl iubește. Este mama celor trei copii ai lui. Ea l-a ridicat de fiecare dată, l-a ajutat când a făcut lucruri oribile”, a spus un apropiat al celor doi pentru Page Six.

Și editorialistul britanic Piers Morgan l-a criticat pe Affleck. “Dând vina pe fosta sa soție, fidelă și protectoare, pentru problemele sale cu alcoolul, Ben Affleck nu dovedește decât că este un ticălos narcisist, care se iubește pe sine însuși mai mult decât pe Jenniferele din viața lui”.

Invitat în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Ben Affleck a încercat să își repare greșeala, insistând că nu o învinuiește pe Jennifer Garner pentru problemele sale cu alcoolul.

Actorul a spus că declarația sa a fost scoasă din context și asta l-a “rănit” și l-a transformat în cel mai “rău, lipsit de sensibilitate, prost și îngrozitor bărbat”.

  • “Este dezgustător!” Ben Affleck, atacat din toate părțile după comentariile despre căsnicia cu Jennifer Garner

related posts

Modifică setările cookies