Sunt leite! Fanii, uimiți de asemănarea dintre fiica lui Ben Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner


Violet, fiica lui Jennifer Garner din căsătoria cu Ben Affleck, a creat vâlvă pe internet, după ce fanii au observat cât de mult seamănă aceasta cu mama ei. Adolescenta de 17 ani, care s-a păstrat de-a lungul timpului departe de lumina reflectoarelor, a participat împreună cu tatăl ei și Jennifer Lopez la petrecerea organizată de miliardarul Michael Rubin, cu ocazia Zilei Americii.


Pe 4 iulie, familia Affleck-Lopez a participat la petrecerea organizată de miliardarul Michael Rubin, în Long Island, care a strâns toată lumea bună de la Hollywood. Prezentă a fost și Violet Affleck, unul dintre copiii pe care Ben Affleck îi are cu fosta soție, Jennifer Garner.

Deși arată ca o tânără obișnuită, care nu profită de faima părinților pentru a ieși în evidență, Violet a reușit să atragă atenția oamenilor prin asemănarea uimitoare cu mama ei. Odată publicate fotografiile de la eveniment, internauții au lansat o serie de glume prin care și-au manifestat uimirea în fața asemănărilor dintre Violet și Jennifer Garner (51 de ani).

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu ochelari de vedere și părul prins în două codițe, Violet a părut varianta mai tânără a mamei sale, motiv pentru care fanii s-au întrebat care a fost meritul lui Ben Affleck în conceperea ei. Ba mai mult, unii au dus glumele și mai departe, spunând că adolescenta din poză nu era Violet, ci mama sa deghizată.

"Fiica lui Ben Affleck este literlamente geamăna mamei sale", "Cred că putem fi cu toții de acord că este Jennifer Garner, care se dă drept fiica ei", a glumit o altă persoană, în timp ce altcineva a spus: "Jennifer Garner a spus copy-paste când vine vorba de fiica să Violet!".

Violet este unul dintre cei trei copii pe care Ben Affleck îi are cu fosta soție, Jennifer Garner. Cei doi aud ivortat în 2018, după 13 ani de căsnicie, iar actorul s-a recasatorti în 2022 cu Lopez, care, la rândul ei are doi copii cu fostul soț Marc Anthony, gemenii Maximilian și Emme, în vârstă de 15 ani.

Sursă foto: Instagram, Getty, Profimedia

Vezi și:

  • Sunt leite! Fanii, uimiți de asemănarea dintre fiica lui Ben Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner

related posts

Modifică setările cookies