O recunoști? Așa arăta în copilărie una dintre cele mai frumoase actrițe din lume!


Este o actriță talentată și îndrăgită de milioane de fani, antreprenoare de succes, activistă pentru drepturile oamenilor, filantroapă, mamă a trei copii minunați, iar în 2019 a fost aleasă “cel mai frumos om din lume”. Ați ghicit despre cine este vorba? 


Vorbim despre frumoasa Jennifer Garner, care le-a făcut o surprinză fanilor de pe contul de Instagram. Actrița de 48 de ani a postat o fotografie din copilărie spre încântarea celor aproape 10 milioane de urmăritori. Mai mult, fosta nevastă a lui Ben Affleck a glumit pe seama tunsorii pe care o purta în copilărie. “Uneori tunsoarea de 8 dolari ieșea bine, alteori nu”, a scris actrița lângă fotografia. Totodată, Jennifer i-a mulțumit și hair stylist-ului care se ocupă în prezent de părul ei. 

În 2019, revista People a numit-o pe Jennifer Garner “cea mai frumoasă femeie din lume”. Nu doar calitățile fizice au contat, ci și sufletul de aur al actriței. Jennifer este una dintre cele mai modeste actrițe de la Hollywood, se implică în acte caritabile și este o mamă model. Actrița are trei copii cu Ben Affleck: Violet (14 ani), Seraphine (11 ani) și Samuel (8 ani). Cei doi actori au divorțat în 2018, după 13 ani de căsnicie, și au păstrat o prietenie frumoasă de dragul copiilor.

Vezi mai multe fotografii cu frumoasa Jennifer Garner pe covorul roșu, în galeria foto de mai jos

“Nu m-am văzut niciodată ca fiind atrăgătoare”

Jennifer a dezvăluit că în adolescenţă nu s-a considerat niciodată o fată drăguţă. “Nu am fost deloc printre fetele drăguţe, ocolite de complexe şi nesiguranţă. Eu nu m-am văzut niciodată ca fiind atrăgătoare, nu m-a caracterizat acest lucru. (…) M-am simţit bine în pielea mea, cred că ăsta a fost norocul meu. În familia mea nu s-a pus prea mare preţ pe aspectul fizic. Nu-mi amintesc să-mi fi spus vreodată părinţii că sunt drăguţă, aşa că nici nu m-am gândit la asta”, a declarat Garner după ce a apărut pe coperta People în 2019. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 

 

  • O recunoști? Așa arăta în copilărie una dintre cele mai frumoase actrițe din lume!

related posts

Modifică setările cookies