Ups, unde-i mașina? Actrița Jennifer Garner a rătăcit disperată într-o parcare, 25 de minute


Probabil că nu există șofer care să nu fi bâjbăit, cel puțin o dată-n viață, uitând unde a parcat mașina.

Tag-uri: #Jennifer Garner

Actrița americană Jennifer Garner (47 de ani) a stabilit un record la acest capitol și, mai mult, s-a lăsat filmată, publicând apoi materialul video pe Instagram.

Ținând în mână un ursuleț de pluș și o hârtie (o chitanță sau un certificat) pe care tocmai o ridicase de la un centru comercial, Jennifer a rămas șocată în momentul în care a ajuns la litera „Y” a parcării, acolo unde credea că și-a parcat mașina. Ei bine, automobilul nu era, iar actrița celebră pentru rolul din „Alias” a început o căutare disperată. Pentru a face haz de necaz, Jennifer a acceptat să fie filmată de persoana care o însoțea.

Așa cum facem toți, Jennifer Garner a încercat să folosească mai întâi cheia de la mașină, dar nici un semn. „Cred că nu mai am baterie”, s-a amuzat ea, mergând mai departe și amintindu-și că, la un moment dat, se oprise pentru a-și lega șireturile. Nici acest detaliu nu i-a fost de ajutor, astfel că s-a suit în mașina prietenului pentru a da o tură de parcare, făcând în cap reconstituirea drumului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

 

„Am transpirat, au trecut deja 25 de minute de când îmi caut mașina într-o parcare cu un singur nivel”, s-a lamentat ea, cu câteva clipe înainte de a-i reveni zâmbetul pe buze. „O văd!”, a fost reacția victorioasă a lui Jennifer când și-a văzut automobilul la litera „F” și nicidecum la „Y”. „E atât de nepoliticos ca cineva să-ți mute mașina...”, a mai spus Garner, cu evidentă autoironie.

related posts

Modifică setările cookies