Cum a început relația dintre Elena Gheorghe și soțul ei


Elena Gheorghe a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre începuturile relației sale cu actualul soț, Cornel. Iată declarațiile făcute de artistă!


Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute și admirate vedete din România. Aceasta nu doar că are un succes incredibil în industria muzicală din România, ci are parte și de iubirea necondiționată a unei familii absolut superbe. Ea și Cornel formează un cuplu de aproape două decenii și au împreună doi copii.

Vedeta a povestit în cadrul unui interviu cum a început poveste de dragoste dintre ea și actualul soț. Se pare că cei doi au fost inițial cei mai buni prieteni, însă odată cu trecerea timpului, Elena Gheorghe a căpătat sentimente mult mai profunde pentru Cornel. De ziua ei, aceasta și-a luat inima în dinți și a făcut primul pas pentru a începe o relație de dragoste.

„Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește) Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu”, a spus ea pentru viva.ro.

De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei

Mai mult decât atât, Elena Gheorghe a explicat faptul că majoritatea certurilor pe care le are cu partenerul ei de viață pleacă din sfera profesională, și nu din cea a familiei. Cu toate acestea, vedeta și Cornel au stabilit o regulă pe care o respectă cu strictețe.

„De cele mai multe ori, de la meserie, acolo apar scântei, pentru că fiecare vrea ceva: eu îmi doresc ca oamenii să înțeleagă muzica noastră, iar Cornel vrea ca muzica noastră să fie complexă. Echilibrul dintre acestea două trebuie să fie perfect, și atunci mai intervin contradicții, dar nu mai sunt atât de multe cum erau la început, ne-am mai maturizat și noi. (râde) De la începutul relației avem o regulă, indiferent ce discuții avem pe plan profesional: când ajungem acasă, lăsăm la ușă problemele și suntem o familie”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Elena Gheorghe/Facebook

  • Cum a început relația dintre Elena Gheorghe și soțul ei

related posts

Modifică setările cookies