Şi apropo de petreceri la malul mării, ce se termină când soarele răsare, de aici a venit firesc şi ideea clipului. Doar pentru că s-a lucrat cu o super echipă din toate punctele de vedere a făcut să existe totuşi un “videoclip oficial”, pentru că în rest a fost o petrecere în toată regulă ca între prieteni ce se cunosc de o viaţă.

„Cred că şi dacă ne găseam în backstage la un concert şi Elena propunea “adhoc“ să facem ceva, rezultatul era fix acelaşi. Până la urmă este vorba de muzică şi plăcerea de a face lucruri care ne definesc, iar “Aşa, cum eşti tu“ cu siguranţă înseamnă Elena în egală măsură cât înseamnă Mandinga”, a spus Chupi.

Colaborarea aceasta între Elena şi Mandinga este neaşteptată, poate, pentru unii dintre noi, dar în mod sigur cerută de către fanii artiştilor.

„De foarte multe ori în concerte sau la petreceri sau de fiecare dată când ne găseam cu oamenii apărea întrebarea “Dar o piesă cu Elena când veţi face?”. Şi sunt absolut convins că şi pe Elena o întrebau. Eu zic că lucrurile aveau nevoie de un firesc pentru a se întâmpla. Am un feeling că nu va fi singura colaborare, dar sper să ne mobilizăm cumva şi să nu ne mai luăm cu una, cu alta şi să treacă zeci de ani până la următoarea”, a adăugat Chupi.

“Aşa, cum eşti tu” fost lansată fix de ziua de nume a Elenei şi cu doar două zile înainte de mega concertul de la Sala PalatuIui, un concert ce aniversează cei 20 de ani de carieră ai artistei. Bineînţeles că şi întreaga trupa Mandinga îi va fi alături pe scenă.

Şerban Cazan este “vinovatul“ principal în ceea ce priveşte producţia piesei, iar compoziţia este semnată împreună cu Elena, Barbara şi Cally (Filipescu Flavius), versurile fiind scrise de aceştia trei.