În urmă cu mai mulți ani, Elena Gheorghe a trecut printr-un moment extrem de dureros, atunci când a pierdut o ființă dragă. La acea vreme, din cauza suferinței trăite, s-a supărat pe Dumnezeu și nu a mai avut încredere în el.

Elena Gheorghe a fost supărată pe Dumnezeu

După ce persoana la care ținea a murit, Elena Gheorghe s-a întors împotriva lui Dumnezeu și și-a exprimat supărarea pe care o avea față de El, deoarece i-a răpit o persoană dragă. În timp, însă, și-a dat seama că nimeni nu poate trăi veșnic și s-a întors, din nou, către Divinitate.

„Da, am fost supărată pe Dumnezeu atunci când am trecut prin acea pierdere. L-am întrebat de ce a făcut asta. Dumnezeu este cel care ne-a dat viață, este Tatăl nostru”, a spus Elena Gheorghe, conform Unica.

Pentru a depăși momentul cu pricina, Elena Gheorghe a apelat la ajutorul de specialitate, iar rezultatul a fost în favoarea ei.

Elena Gheorghe are mare încredere în Dumnezeu

Momentul cu pricina a fost doar o rătăcire de moment, iar artista nu doar că a reînceput să se încreadă în Dumnezeu, dar, după mult timp, și-a învățat și copiii să facă același lucru.

Mai mult decât atât, artista este de părere că oamenii sunt singurii care își fac rău, prin propriile acțiuni, iar lecțiile pe care le primi în viață sunt cauzate de noi și nu vin de la Dumnezeu, ca o pedeapsă.

„Nu ne pedepsește El, noi ne pedepsim. Noi singuri ne sabotăm. El ne iubește și ne ia în brațe și mereu ne va purta în brațe. Doar trebuie să-l strigăm. Dar cum să fie Dumnezeu lângă tine când nu-l strigi? Întotdeauna am simțit că sunt ajutată și că sunt privilegiată”, a mai spus artista.

 

Sursa foto: Instagram