Elena Gheorghe și Ana Pîrvulescu, nașe la nunta fratelui lor. Costin a mărturisit cum a luat această decizie


Costin Gheorghe a dezvăluit că cele două surori ale sale i-au fost nașe la nuntă. 


Recent, Costin Gheorghe și aleasa inimii sale și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Părinții spirituali ai celor doi au fost chiar surorile fostului fotbalist, alături de soții lor.

După divorțul de mama fiicei sale, fratele Elenei Gheorghe și-a refăcut viața alături de Maria Cușu. 

Petrecerea de nuntă a fost una restrânsă, organizată într-un restaurant din Costanța. La eveniment au fost prezente doar persoanele apropiate cuplului.

Mai mult, Costin a dezvăluit cum au ajuns cele două surori ale sale, Elena Gheorghe și Ana Pîrvulescu, să le fie nașe. Acesta a mărturisit că decizia i-a aparținut soției lui, care are o relație specială cu cele două cumnate.

„Ne-am dorit mult să fim uniți și în fața lui Dumnezeu, și acesta a fost motivul pentru care am organizat o adunare în familia noastră. A ieșit si o petrecere foarte frumoasă alături de oamenii dragi sufletului nostru.  Cel mai mult mă bucură faptul că Maria a fost cea care a vrut ca surorile și cumnații mei să fie părinții noștri spirituali.

A simțit de la început dragostea lor și faptul că este primită în familia noastră cu multă dragoste și respect”,  a spus Costin Gheorghe pentru Viva.ro.

Sursă foto: Instagram/ Elena Gheorghe

  • Elena Gheorghe și Ana Pîrvulescu, nașe la nunta fratelui lor. Costin a mărturisit cum a luat această decizie

related posts

Modifică setările cookies