Elena Gheorghe și soțul ei, apariție de senzație la un eveniment. Cei doi soți au întors toate privirile


Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au participat la un eveniment și au întors toate privirile cu ajutorul ținutelor pe care le-au ales. 


Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au fost atracția serii la un eveniment la care au participat recent. Ținutele pe care le-au ales i-au ajutat să se facă remarcați imediat, iar, în mediul online, au primit complimente după complimente. 

În urmă cu doar câteva zile, cei doi au participat la un eveniment și au fost îmbrăcați la patru ace. Artista a ales o rochie lungă, albastră, cu paiete și care avea un decolteu care a furat toate privirile. Soțul ei s-a făcut remarcat prin simplitate și eleganță și a ales să poarte un costum negru.

Pe rețelele de socializare, după ce artista a postat câteva fotografii de la eveniment, fanii s-au întrecut în complimente care mai de care mai frumoase.

Elena Gheorghe a avut un an plin, iar, pe plan profesional, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Unul dintre cele mai importante eveniment a avut loc în această vară, când a cântat pentru Anastasia Soare, o antreprenoare din România, care a revoluționat industria de make-up de peste ocean.

„Anastasia Soare a plecat de jos și a reușit să ridice un imperiu în domeniul beauty. Sunt onorată că le-am cântat și s-au distrat atât de bine. 

A vorbit atât de frumos despre mine și muzica mea, încât m-a emoționat. Este un om deosebit, ambițios, ce își iubește familia și rădăcinile și, nu în ultimul rând, modest”, a spus Elena Gheorghe, conform Viva

 

Sursa foto: Facebook

  • Elena Gheorghe și soțul ei, apariție de senzație la un eveniment. Cei doi soți au întors toate privirile

related posts

Modifică setările cookies