Cum a reacționat soțul Salmei Hayek când aceasta i-a spus că și-a făcut un amant în Bulgaria


Salma Hayek are o slăbiciune pe care nu și-o poate reprima și nici nu e pe placul soțului ei.


Aceasta are un adevărat adăpost pentru animăluțe la ea acasă pentru că nu se poate opri din a adopta câini vagabonzi. ”Iau câinii de pe stradă, nici măcar de la adăpost. Cățeii sunt orfani, iar eu nu mă pot împăca cu asta”, a declarat ea în emisiunea lui Jimmy Fallon. 

Soțul ei, François-Henri Pinault, i-a atras în numeroase rânduri atenția că trebuie să se oprească pentru că deja au 30 de animale de companie acasă. Aceasta a fost de acord, dar în timp ce filma în Bulgaria, a găsit un câine vagabond. Nu s-a putut abține și l-a luat la hotel și, ca să-l convingă pe soțul ei, a venit cu un plan ”genial”.

”Mă voi preface că am un amant, o relație interzisă. Apoi, când îi voi spune adevărata vestea, că vom avea încă un cățel, va fi de-a dreptul ușurat”.

Aceasta și-a amintit cum a decurs convorbirea telefonică: ”Uite, mi se rupe inima să-ți dau această veste și știu că vei fi dezamăgit. Îmi este extrem de dificil să am curajul să-ți spun asta - dar trebuie să-ți spun. Dar trebuie să înțelegi că am muncit foarte mult, sunt foarte obosită”.

Actrița din ”Frida” i-a mai spus soțului ei că se simțea ”foarte singură”. ”În aceste momente de nebunie, nu mai gândești cum trebuie”.

Se pare însă că planul ei genial de a-și convinge soțul că are un amant nu a funcționat, pentru că replica soțului ei a fost: ”O, te rog, nu-mi spune că ai mai cules un câine de pe stradă”.

Foto: Profimediaimages.ro

 
  • Cum a reacționat soțul Salmei Hayek când aceasta i-a spus că și-a făcut un amant în Bulgaria

related posts

Modifică setările cookies