Cum a slăbit Adele 50 de kilograme. „Obișnuiam să consum 20 de linguri de zahăr pe zi”


Cântăreața britanică Adele s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, însă a câștigat bătălia după divorțul de soțul ei, Simon Konecki.


Adele a trecut prin transformări impresionante după divorțul de soțul ei, Simon Konecki, care a avut loc în luna aprilie a anului trecut. Cântăreața britanică și-a schimbat radical stilul de viață și a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme. A ajuns să cântărească 50 kg, după ce în 2009 ajunsese la aproape 100 kg.

Adele a găsit secretul unui corp suplu. La scurt timp după separarea de soțul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri, dar și la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Artista a afișat un corp de invidiat pe o plajă din Anguilla, o insulă din arhipelagul Caraibe care aparține Marii Britanii. Îmbrăcată într-o rochiță simplă, cu buline albe, Adele a fost văzută radiind de fericire că a ajuns la o greutate de invidiat.

Adele, cu 50 de kilograme mai puțin decât în 2009. FOTO: Profimedia/Getty Images

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Concomitent cu schimbarea regimului alimentar, Adele a început să facă sport, în mare secret, cu antrenori de fitness personali. În prima partea  anului trecut a început un program de Pilates cu Ayda Field, soția cântărețului Robbie Williams.

Mai mult, a apelat la serviciile antrenorului Dalton Wong, care este un cunoscut al vedetelor cu probleme de greutate.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Victoria Beckham speră că Adele îi va purta hainele

  • Cum a slăbit Adele 50 de kilograme. „Obișnuiam să consum 20 de linguri de zahăr pe zi”

related posts

Modifică setările cookies