Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf Corinei Caciuc cu ocazia zilei ei de naștere


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu se feresc să își arate iubirea pe care o simt unul față de celălalt. De ziua brunetei, antrenorul de fotbal i-a pregătit o surpriză extrem de frumoasă!


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu care deși a primit multă atenție din partea presei, a preferat să rămână discreți cu privire la intimitatea lor. Totuși, atunci când apar ocazii speciale, ei nu se feresc să își arate dragostea pe rețelele de socializare. 

Pe 16 februarie 2023 Corina Caciuc și-a sărbătorit ziua de naștere, dar nu oricum! Aceasta s-a bucurat de prezența partenerului ei de viață care nu a rămas indiferent în această zi specială. Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie de la botezul lui Liam și a scris și un mesaj romantic:

''La mulți ani, iubita mea!'', este urarea emoționantă pe care Laurențiu Reghecampf i-a transmis-o Corinei Caciuc.

Pe 14 februarie, Laurențiu Reghecampf a făcut un alt gest care i-a adus zâmbetul pe buze brunetei. Acesta i-a oferit Corinei Caciuc un buchet imens de trandafiri roșii. 

Coincidență sau nu, în cursul zilei de ieri și Anamaria Prodan a primit un buchet imens de trandafiri de la noul ei iubit. Acest lucru a atras imediat atenția fanilor, care susțin că despărțirea celei mai controversate familii din showbizul românesc a fost benefică pentru ambele părți implicate.

Sursă foto: Laurențiu Reghecampf/Instagram

  • Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf Corinei Caciuc cu ocazia zilei ei de naștere

related posts

Modifică setările cookies