Cum arată bradul de Crăciul al Adelinei Pestrițu. Ce critici i-au adus fanii


Potrivit tradiției, împodobirea bradului se face în Ajunul Crăciunului, anume în seara de 24 decembrie. Mulți însă nu mai țin cont de datinile străvechi și împodopesc pomul chiar în prima zi de iarnă, pe 1 decembrie. Așa au preferat și mai multe vedete din România. 


Influencerița Adelina Pestrițu, cu aproape 2 milioane de urmăritori pe Instagram, se numără printre fashionistele care caută mereu să iasă în evidență. Până și bradul pe care l-a decorat, împreună cu fiica sa, este ieșit din tipare. Se știe că Adelina este mereu în pas cu moda, iar acest lucru se reflectă si asupra pieselor de decor pe care le are în casă. 

Bradul de anul acesta al influenceriței este decorat în culori alb-negru și conține pene, păsări, globuri, flori și fluturi. În timp ce majoritatea admiratorilor i-au lăudat alegerea, s-au găsit și unii care au criticat-o. De aici a pornit o întreagă polemică pe pagina sa de socializare: 

„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare de culoare! Nu e modă și nici Faschion, dar dacă ție îți place așa...” 

„Pentru că bradul îl faci să-ți placă ție și celor din casă”, a răspuns Adelina. 

„E Glamour ce dorești tu, dar nu transmite nimic…”, i-a mai scris o altă urmăritoare. „Dar nu vreau să transmită tururor, ceea ce ne transmite nouă!”, a adăugat influencerița. 

„Corect, dar parcă negrul nu își are locul în sărbătoarea asta, Crăciun-Nașterea Domnului!” 

„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un show room... Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită …zic!”, i-au scris alți urmăritori. 

 

Sursă foto: Instagram/ adelina.pestritu

Vezi și: Wine Trips România: Alex Dima, în căutarea vinurilor bune românești la crama Velvet Winery

  • Cum arată bradul de Crăciul al Adelinei Pestrițu. Ce critici i-au adus fanii

related posts

Modifică setările cookies