Cum arată diva Instagramului, Demi Rose, când nu știe că e urmărită de paparazzi


Aproape 20 de milioane de oameni o urmăresc pe Instagram pentru fotografiile ei incendiare. Demi Rose este una dintre cele mai hot influencerițe ale momentului, însă, ca multe alte influencerițe, în realitate arată un pic diferit față de Instagram.


Imagini incendiare de la plajă, de la marile festivaluri sau pur și simplu din baie sau dormitor – Demi Rose știe cum să își țină fanii de pe Instagram în alertă. Posesoarea unor forme de vis, britanica este perfect conștientă de atuurile sale fizice, pe care și le pune în valoare cu outfituri super sexy.

Însă nu întotdeauna realitatea corespunde cu ceea ce postează pe Instagram. Evident, pe rețelele de socializare imaginile sunt ultra editate. 

Astfel, în cele mai recente imagini surprinse de paparazzii, Demi Rose pare o tânără obișnuită, ieșită la plimbare cu iubitul ei.  Cea mai dorită britanică a ieșit la o întâlnire cu artistul de graffiti Alec Monopoly.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Look-ul influenceriței este însă diferit atunci când e conștientă că paparazzii sunt pe urmele ei – se machiază, se coafează și poarta ținute super sexy. Puține femei ar avea curajul să iasă în public în rochiile pe care le îmbracă modelul britanic. Toate ținutele lui Demi sunt fie extrem de mulate, fie transparente, decupate, exagerat de decoltate sau foarte scurte. Sau toate odată :) 

“Întotdeauna mi-am dorit să fiu model. Și când am ajuns să fac modelling, m-am considerat binecuvântată, deoarece în copilărie eram mereu ridiculizată și nu am avut mulți prieteni”, spunea Demi Rose într-un interviu.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Demi Rose “vedetă”, răspunsul este simplu: datorită relației de scurtă durată cu rapperul Tyga. Acesta ar fi înșelat-o cu Demi Rose pe iubita lui din acea vreme, Kylie Jenner (sora lui Kim Kardashian). De la acea aventură, Demi Rose e nelipsită din tabloidele britanice, iar fanii ei de pe Instagram au ajuns la un număr impresionant.

  • Cum arată diva Instagramului, Demi Rose, când nu știe că e urmărită de paparazzi

related posts

Modifică setările cookies