Cum arăta Elena Gheorghe în prima zi de școală! Reacția fanilor: “Ce bine seamănă Ame cu tine!”


Luni, 13 septembrie, a început anul școlar 2021-2022, iar elevii s-au întors în bănci. Cuprinse de nostalgie, mai multe vedete din România au postat pe social media fotografii din prima zi de școală. Frumoasa Elena Gheorghe se numără printre ele. 


Îndrăgita artista și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie de arhivă. 

“Prima zi de școală… acum mult timp cu același nas minuscul”, a glumit artista. În fotografie, Elena apare în uniformă, cu abecedarul în mână. 

Imaginea a adunat aproape 10.000 de aprecieri și zeci de comentarii de la fani. Mulți i-au spus că Amelie, fetița Elenei, îi seamănă leit.  

“Aveai acea privire în ochi: Știu că voi fi un star”, “Ce seamănă Amelie cu tine!”, “Deci Amelie e bucățică ruptă din tine!! Semănați ca două picături de apă”, “Amelita”, “Awww, ce drăguț!”, sunt doar câteva din mesajele postate de fani.

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, au sărbătorit recent 9 ani de căsnicie. Cei doi au o fetiță, pe nume Amelie Nicole (5 ani) și un băiețel, Nicholas Răzvan (9 ani). Fiul Elenei Gheorghe este elev în clasa a III-a, la Colegiul German Goethe.  

Fotografii: Instagram

  • Cum arăta Elena Gheorghe în prima zi de școală! Reacția fanilor: “Ce bine seamănă Ame cu tine!”

related posts

Modifică setările cookies