Cum s-a îndrăgostit Georgina de Cristiano Ronaldo: "A fost dragoste la prima vedere. Pentru amândoi."


Femeia care l-a convins pe Cristiano Ronaldo să se așeze la casa lui, Georgina a dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste. 


Totul a început în iunie 2016. Femeia în vârstă de 25 de ani și-a amintit cu emoție cum l-a cunoscut pe celebrul fotbalist.  

 

"Când l-am întâlnit prima dată, eu eram consultant de vânzări într-un magazin Gucci. Câteva zile mai târziu, ne-am reîntâlnit la un eveniment. Atunci am putut discuta într-o atmosferă mai relaxantă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi.", a declarat Georgina pentru publicația Elle Magazine Italy. 

 

De trei ani, Georgina și Cristiano duc o viață ca-n povești. Au împreună  o fetiță de un an,  Alana Martina, iar Georgina îi crește și pe ceilalti copii ai lui Ronaldo- gemenii Eva și Mateo, născuți de o mamă surogat și Cristiano Jr, care are 7 ani. 

 

"Cristiano este viața mea! Acasă, pentru mine, este acolo unde se află familia mea. Acasă, împreună cu copiii și partenerul meu, sunt cea mai fericită. Casa noastră este refugiul nostru, este templul nostru, construit cu multă dragoste.", a mai declarat frumoasa brunetă. 

 

Georgina- născută de o mamă de origine spaniolă și tată argentinian-  este cel mai înfocat susținător al lui Ronaldo, care se confruntă cu acuzații grave de viol, care se presupune că ar fi avut loc în 2009. 


Vezi în GALERIA FOTO cât de bine arată Georgina în costum de baie  

   

  • Cum s-a îndrăgostit Georgina de Cristiano Ronaldo: A fost dragoste la prima vedere. Pentru amândoi.

related posts

Modifică setările cookies