Lidia Buble și Horațiu Nicolau se iubesc de ceva timp, dar își țin relația departe de cei curioși. Artista se declară extrem de fericită alături de afacerist, despre care spune că o face extrem de fericită și o înțelege din toate punctele de vedere.

De când s-a aflat că are o relație cu un bărbat care are dublul vârstei sale, Lidia Buble a fost aspru criticată. Cu toate acestea, nu a pus nimic la suflet și a continuat relația despre care spune ca o face extrem de fericită. Lidia Buble este de părere că iubirea adevărată nu ține cont de absolut nimic, deoarece doar se simte, iar ea o simte pe deplin.

„Eu cred că dragostea n-are limite. Nu ține cont de religie, de naționalitate, nu ține cont de absolut nimic. Când iubești cu adevărat, iubești, e simplu. Simți în tot corpul tău. Nu cred că are vârstă”, a spus Lidia Buble, conform Unica.

În vară, de ziua ei, Lidia Buble a primit un inel, moment în care, toată lumea a crezut că a fost cerută în căsătorie. Aceasta a mărturisit că este primul inel real pe care îl are, deoarece niciodată nu a avut un inel pe care să îl poarte în fiecare zi, iar, pe scenă, nu folosește bijuterii reale.

„E un inel pe care l-am primit, pur și simplu, de apreciere. Deci, nu este de logodnă, este doar un inel foarte frumos. Este superb! L-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani și pentru că eu nu am avut un inel adevărat. Bine, plasticuri din astea de scenă am avut, dar un inel adevărat, pe care să-l port în fiecare zi, nu. Pe ăsta nu o să-l mai dau jos”, a mărturisit aceasta, conform Cancan.

 

Sursa foto: Instagram