Încă de la începutul relației, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au preferat să își țină relația departe de lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, artista nu a confirmat, dar nici nu a infirmat relația cu afaceristul în vârstă de 62 de ani, iar acum vorbește pentru prima dată despre povestea lor de iubire.

Ce spune Lidia Buble despre logodnă

Iubirea nu are vârstă, asta o confirmă chiar povestea de dragoste dintre Lidia Buble, 30 de ani, și Horațiu Nicolau, 62 de ani. Cei doi sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, rar au apărut împreună, de cele mai multe ori au fost surprinși de paparazzi în diferite locuri din Capitală.

Acum, artista nu s-a mai ferit și a dezvăluit că este mai fericită ca oricând alături de bărbatul care îi face viața mai frumoasă de câțiva ani.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a declarat Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV.

Cât despre logodnă, se pare că cei doi nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Dacă toată lumea credea că Lidia a fost deja cerută în căsătorie, ei bine, artista a spulberat zvonurile și a dezvăluit că inelul cu diamante pe care îl poartă pe deget este cadoul primit la împlinirea frumoasei vârste de 30 de ani.

„A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram