Întoarsă din vacanță, Lidia Buble a vorbit despre experiența din Franța, în cadrul unui podcast. Artista a mărturisit că a fost uimită de prețurile mari, dar și de numărul de români care au fost în acea stațiune.

„Au fost și câțiva români care s-au răsfățat, au venit pe lux și opulență. Anul acesta, au fost parcă mai mulți români ca niciodată, în Corchevel, mulți…Cumva; zici că erai pe pârtie la Brașov.

Știu că, la un moment dat, îmi comandasem o pizza. Nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată,150 euro, ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult”, a povestit Lidia Buble.

Lidia Buble nu vrea să se mărite cu iubitul milionar

Lidia Buble are o relație cu Horațiu Nicolau, de mai mulți ani, însă a decis să o țină departe de ochii celor curioși. Cu toate acestea, recent, a vorbit despre planurile de viitor pe care le are în ceea ce privește relația.

Deși sunt împreună de ceva timp și par să se înțeleagă de minune, Lidia Buble a mărturisit că nu își dorește să se mărite. Chiar și așa, nu înseamnă că nu va îmbrăca rochia de mireasă niciodată, deoarece nu ia în calcul ideea „deocamdată”.

Prima dată, Lidia Buble și Horațiu au fost văzuți împreună în vara anului trecut, atunci când au mers la nunta gimnastei Cătălina Ponor. De atunci, toți ochii sunt ațintiți asupra lor, acesta fiind și motivul pentru care vrea să fie cât mai discretă în ceea ce privește latura sentimentală.

 

Sursa foto: Instagram