Lidia Buble trece printr-o perioadă dificilă. După un control la medicul oftalmolog, aceasta este nevoită să poarte ochelari de vedere, după ce medicul a observat niște probleme la ochiul drept.

Pe lângă faptul că trebuie să poarte ochelari, Lidia mai are de făcut și niște exerciții zilnice, din oră în oră pentru o lună.

Artista a povestit totul pe Instagram, acolo unde are o comunitate numeroasă care este la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

“Am să vă dau o veste, nu foarte fericită. Nici pentru mine nu a fost foarte fericită, însă astăzi am aflat că de săptămâna viitoare o să trebuiască să încep să port ochelari pentru că se pare că am ceva probleme cu ochiul drept.

O cam ia la fugă și da, trebuie să vă dau dreptate din păcate, că n-aș fi vrut să vă dau dreptate. O parte din voi mi-ați tot scris de-a lungul anilor că aveți impresia că am o problemă cu ochii.

Am fost, m-am consulatat, însă ceilalți doctori mi-au spus că nu este niciun fel de problemă, că totul este perfect, că nu am nevoie de ochelari, iar astăzi după un control mai amănunțit, am aflat că într-adevăr se pare că am o mică problemă cu ochiul drept și de săptămâna viitoare ochelari.

Mi-a zis doctorul că nu o să trebuiască să îi port o perioadă foarte îndelungată, că nu e ceva foarte vizibil, dar că trebuie corectat. Și am de făcut și câteva exerciții”, a spus Lidia Buble pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram