Dani Mocanu are din nou probleme cu legea! Polițiștii fac percheziții în casa manelistului


Dani Mocanu se află din nou în atenția autorităților după ce a amenințat un tânăr cu un cuțit. Polițiștii fac percheziții în casa manelistului! 


Dani Mocanu este unul dintre cei mai ascultați maneliști de la noi din țară. În ciuda miilor de fani pe care îi are, artistul nu stă departe de probleme. În trecut, el a fost acuzat de mai multe ori pentru deranjarea liniștii publice, amenințări și port de armă albă, iar acum se află într-un context similar. În luna iunie, el a fost prezent într-un club din Târgu Mureș, unde s-a enervat cumplit pe un bărbat. Cântărețul ar fi scos un cuțit și l-ar fi amenințat pe acesta, totul desfășurându-se sub privirile petrecăreților. La acea vreme, au apărut mai multe imagini pe TikTok în care Dani Mocanu îl intimidează pe tânăr.

Poliția s-a autosesizat după ce imaginile au devenit virale, iar astăzi mascații au început perchezițiile în casa din Argeș a manelistului. Sursele spun că manelistul riscă să fie ridicat de autorități. Despre acest episod Dani Mocanu nu a comentat absolut nimic. 

Sursă foto: Dani Mocanu/Facebook, Dani Mocanu/Instagram

  • Dani Mocanu are din nou probleme cu legea! Polițiștii fac percheziții în casa manelistului

related posts

Modifică setările cookies