Dani Mocanu, imagini din arestul la domiciliu! Cu cine își petrece timpul: „Nu mă lasă să dorm!”


Artistul este cercetat pentru tentativă de omor și arestat la domiciliu, dar nu pare deloc deranjat, asta pentru că își petrece timpul cu persoanele importante din viața lui. Cu cine s-a filmat Dani Mocanu și care sunt ultimele lui declarații


Susține că este nevinovat și are încredere în judecători că îl vor lăsa în libertate, dar nici nu pare deranjat de faptul că este arestat la domiciuliu. Într-un videoclip postat recent pe TikTok, Dani Mocanu le arată tuturor cu cine își petrece timpul. Este vorba despre copiii lui, care se bucură de prezența lui, după cum a declarat chiar manelistul în cadrul unui interviu acordat recent. 

„Arestat la domiciliu, dar luați-i pe ăștia de pe capul meu că nu mă lasă să dorm! E 4 dimineața!”, a spus Dani Mocanu în videoclipul în care apar și cei mici. „Ce faceți aici? Uite, doarme cu tableta în mână”, a mai spus el.

@danimocanu10 #danimocanu #arestatladomiciliu #family ♬ sunet original - danielmocanuoficial

Fratele cântărețului a fost arestat preventiv

În urmă cu doar câteva zile, Dani Mocanu și fratele lui au fost filmați în timp ce agresau fizic un bărbat într-o benzinărie din Pitești. După incident, fratele lui a fost arestat preventiv, iar acesta plasat în arest la domiciliu.

„Mă descurc bine, nu pot să zic că foarte bine, pentru că nu e ca și cum ar fi fost să fiu liber, să pot să fac ce vreau, să pot să plec când vreau, dar e ok atât timp cât sunt lângă familia mea.

Pentru copii e un lucru foarte bun că am timp să stau lângă ei.

Se bucură foarte mult de prezența mea, le acord toată atenția mea, pentru că așa e normal și oricum, nu am altă soluție în momentele astea”, a declarat Dani Mocanu în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Instagram/Dani Mocanu

  • Dani Mocanu, imagini din arestul la domiciliu! Cu cine își petrece timpul: „Nu mă lasă să dorm!”

related posts

Modifică setările cookies