Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă, deși se află în arest la domiciliu: „E deranjant”


Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele de la noi din țară. Acesta, deși are un succes incredibil în industria muzicală, acesta se confruntă cu mari probleme cu legea. 


Dani Mocanu se află în acest moment în arest la domiciliu după ce s-a luat la bătaie cu un tânăr în trafic. Aceasta nu este singura infracțiune comisă de manelist. În 2017, Dani Mocanu a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane. Ulterior, în 2020, acesta a fost acuzat de incitare la ură și discriminare, după ce a publicat pe YouTube o melodie în care jignea femeile. 

Acum, deși se află în arest la domiciliu și nu are voie să părăsească incinta locuinței sale, a fost surprins dis-de-dimineață cu mascații la ușă. Manelistul a oferit și o primă reacție în acest context:

”Da, ne-am trezit cu mascații la 6 dimineața, deși sunt arestat la domiciliu. Nu știu speța exact, băieții din trupele speciale au spus că e vorba despre un dosar în plină desfășurare și nu-mi pot da mai multe detalii”, a spus Dani Mocanu pentru Spynews.ro.

Acesta susține că înțelege demersurile pe care oamenii legi le respectă, însă este deranjat de faptul că familia lui este implicată în aceste controale:

”Nu mă mai speri eu, dar e deranjant pentru copii, pentru familie, dar noroc că băieții și-au făcut treaba ca la carte. Au percheziționat toată casa”, a mai spus Dani Mocanu. 

Sursă foto: Dani Mocanu/Facebook 

  • Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă, deși se află în arest la domiciliu: „E deranjant”

related posts

Modifică setările cookies