Daniela Crudu, din ce în ce mai sexy pe Instagram. Cum s-a pozat după ce numele ei este pe primele pagini


Recent, Daniela Crudu este din nou pe primele pagini ale publicațiilor mondene după ce s-a zvonit că are o relație cu Gabi Bădălău. 


Mai nou, impact.ro spune că asistenta tv s-a mutat deja în casa de la Bolintin Vale, deși iubitul ei încă se află în plin proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu.

Se pare că cei doi au o relație de mai bine de 2 luni, și deși la început nimeni nu le dădea crezare, acum cei doi au făcut un pas important în relație și s-au mutat împreună în casa lui Gabi. 

Așa cum a făcut-o mereu, deși este într-o relație, Daniela nu se sfiește să își etaleze formele trupului pe Instagram, iar cea mai recentă imagine cu bruneta demonstrează că este fericită și că o ține numai în petreceri.

Cruduța a fost într-o vacanță de vis petrecută pe yacht alături de noul iubit, iar acum s-a pozat la o petrece în Snagov, după ce încă de la începutul verii a postat numai poze de la mare.

Este sexy, bronzată, iar acest lucru a fost și mai bine pus în evidență de ținuta albă pentru care a optat. A primit numai complimente, iar fanii sunt alături de ea și o încurajează ca de fiecare dată. 

Sursă foto: Instagram

  • Daniela Crudu, din ce în ce mai sexy pe Instagram. Cum s-a pozat după ce numele ei este pe primele pagini

related posts

Modifică setările cookies