De ce își face Botezatu pedichiura cu ojă neagră: "În avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate"


Bote surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante și atrage atenția cu stilul său vestimentar, dar și asupra fizicului său.


Recent, celebrul designer a dezvăluit secretul pedichiurii negre pentru bărbați. Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile de la picioare cu ojă neagră, obicei pe care îl are de la vârsta de 19 ani.

Pedichiura neagră la bărbați este un trend de peste 40 de ani 

Creatorul de modă își face pedichiura cu ojă neagră și susține că este un trend internațional, rock, gotic. Mai multe vedete renumite adoptă acest stil și designerul a explicat care este semnificația din spatele acestuia.

Creatorul de modă nu este singura vedetă din România care are această pedichiură aparte. Și Adrian Mutu își face unghiile cu ojă neagră.

Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni.

Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate).

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate", a declarat Cătălin Botezatu într-un reportaj.

Foto Facebook
 
  • De ce își face Botezatu pedichiura cu ojă neagră: În avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate

related posts

Modifică setările cookies