Decolteu imposibil de ignorat… chiar și de Antonio Banderas! Salma Hayek, apariție răvășitoare


Salma Hayek a fost încântătoare la premiera din New York a filmului  Puss în Boots: The Last Wish. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de Antonio Banderas.


La 56 de ani, Salma Hayek rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta a impresionat cu look-ul ei la cea mai recentă apariție pe covorul roșu.

Salma a fost superbă într-o rochie bleu cu paiete aplicate și cu un decoleu pe care nici măcar Antonio Banderas nu l-a putut ignora.

Cu acest look, Salma pare neschimbată de pe vremea în care apărea alături de Banderas în blockbusterul Desperado, din urma cu 27 de ani. Doar bustul i s-a mărit :)  Actrița insistă că nu și-a făcut nicio operație estetică, susținând că sânii ei au început să crească în continuu de când a intrat la menopauză. 

Pe lângă schimbările de dispoziție și bufeuri, Salma a spus că sânii ei au crescut ”foarte mult” de-a lungul anilor, atât de mult încât a început să sufere de dureri de spate, iar oamenii sunt convinși că și-a făcut operație estetică. 

„Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES
  • Decolteu imposibil de ignorat… chiar și de Antonio Banderas! Salma Hayek, apariție răvășitoare

related posts

Modifică setările cookies