Demi Lovato: “M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu și să editez pozele”


După ani întregi în care s-a luptat cu problemele alimentare, a făcut public faptul că este bipolară, a ajuns la spital în stare gravă după o supradoză și a mărturisit că în copilărie a încercat să se sinucidă, Demi Lovato pare împăcată cu ea însăși. Vedeta, care încă din adolescență se luptă cu kilogramele în plus, a postat pe Instagram o imagine needitata cu trupul său.


Îmbrăcată în costum de baie, Demi Lovato arată lumii întregi că este o femeie ca oricare alta, cu probleme cu greutatea și cu celulită.

“Aceasta este cea mai mare frică a mea. O imagine cu mine în bikini, needitata. Și ghici ce, am celulită! M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu, să îmi editez pozele (da, celelalte poze cu mine în bikini sunt editate , urăsc că am făcut asta, dar e adevărat) ca alții să creadă că eu corespund standardelor lor de frumusețe. Dar aia nu sunt eu”, a scris Demi.

“Este grozav că m-am întors în televizine/cinema fară să mă stresez cu un program intens de sala înainte de o zi de muncă de 14 ore sau să mă privez de o felie de tort de ziua mea”, a mai adăugat Demi Lovato.

“Oricum, ăsta-s eu, cea needitată, reală!”, a mai spus vedeta.

La numai 27 de ani, Demi Lovato a experimentat cât alții într-o viață. Este în lumina reflectoarelor încă din copilărie: la 7 ani a început să participe la concursuri de frumusețe pentru copii, iar apoi a evoluat la statutul de vedetă Disney. Nu a știut însă cum să își gestioneze celebritatea uriașă, așa că a căzut în patima alcoolului, a drogurilor și a bulimiei. Mai mult, a descoperit că suferă de tulburare bipolară. 

"Nu am crezut că o să prind 21 de ani", spunea Demi într-un interviu. Cu multă voință și ajutor din partea familiei și a prietenilor, Demi a trecut peste perioada neagră din viață ei și acum este un model de urmat pentru milioane de tinere din întreagă lume.

2007 a fost anul care a consacrat-o pe Demi Lovato, care a obținut două roluri în producții Dinsey - Camp Rock, alături de Jonas Brothers și Sonny With A Chance. A fost șansa ei să arate ce este o actriță talentată, dar și are o voce deosebită.

Vedeta a dezvăluit într-un interviu că celebritatea nu a ajutat-o deloc în relațiile cu colegii de scoală, mai mult era atât de persecutată de aceștia încât a trebuit să se retragă de la scoală și să ia lecții în privat.

Aflată pe culmile succesului, Demi Lovato a clacat. A început să se simtă nesigură, să își urască trupul și să se refugieze în droguri (OxyCotin, cocaină) și alcool. În ciuda eforturilor mamei sale de a o aduce pe calea cea bună, Demi a continuat pe acest drum al "pierzaniei". Momentul în care și-a dat seama că nu mai poate continua așa a fost cel în care a lovit cu pumnul în față un dansator din trupa sa, în timp ce era în turneu cu Jonas Brothers. 

Demi Lovato a mai mărturisit că a suferit și de o boală psihică dificilă care se manifestă prin dorință de a se automutila pentru a se pedepsi sau pentru a-și "alina" durerile emoționale. "Am început de la 11 ani. Era o formă de a-mi exprima rușinea pe care o simțeam în legătură cu schimbările corpului meu. Era singura formă de a exprima ceea ce simt. Aveam multe sentimente contradictorii și singura modalitate prin care puteam să îmi alin durerea era să îmi fac singură rău fizic", a declarat Lovato.

S-a internat la o clinică de dezintoxicare, pentru a-s trata problemele alimentare, dependența de droguri și obsesia de a se tăia singură.

 

  • Demi Lovato: “M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu și să editez pozele”

related posts

Modifică setările cookies