Demi Rose nu mai e brunetă. Regina Instagramului cu forme voluptuoase uimește cu noul său look


Demi Rose este cel mai popular model Instagram, cu peste 19 milioane de urmăritori. Tânăra din Marea Britanie, în vârstă de 27 de ani, nu încetează să-și uimească fanii cu aparițiile ei incendiare. Recent, admiratorii i-au apreciat cu sute de mii de like-uri schimbarea de look. 


Demi Rose este cunoscută pentru aparițiile ei în lenjerie intimă, etalându-și formele voluptuoase. De această dată, nu atât ținuta le-a atras atenția fanilor, cât schimbarea de look a modelului. Britanica și-a vopsit părul blond cenușiu și a ales o coafură inedită. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

„Ești de pe altă planetă”, „Pur și simplu uimitoare”

„Regina dragonilor”, „Extrem de sexy”

„Îmi place cum îți stă cu sprâncene deschise”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor pe Instagram. 

Demi Rose a apărut în videoclipuri muzicale cu artiști celebri precum Chris Brown și DJ Khaled. Chiar dacă are o înălțime de 1,57 cm, ea și-a câștigat popularitatea în calitate de model datorită formelor ei senzuale. Pozele ei în lenjerie intimă, publicate pe Instagram, au stârnit admirația a milioane de oameni din întreaga lume. Așa a ajuns să primească mai multe oferte pentru publicitate la branduri de haine, lenjerie intimă, costume de baie și altele.

Sursă foto Instagram/ demirose

Vezi și: Wine Trips România S3E1 | Ana Cernicova la Castel Mimi, delectare cu arome tomnatice

  • Demi Rose nu mai e brunetă. Regina Instagramului cu forme voluptuoase uimește cu noul său look

related posts

Modifică setările cookies