Demi Rose, topless pe un iaht! Reacția fanilor: “Am găsit paradisul!”


E vară așa că Demi Rose le oferă priveliști încântătoare fanilor de pe Instagram. Modelul o ține dintr-o vacanță în alta și face plajă în cele mai sexy costume de baie. Uneori chiar renunță la ele ...


Vedeta care are peste 19,8 milioane de urmăritori pe Instagram a înfierbântat internetul cu cele mai recente fotografii. 

În imaginile postate pe contul de socializare, Demi se relaxează pe un iaht în insula Es Vedra, din Spania. 

Modelul cu forme voluptuoase a renunțat complet la sutien, iar în partea de jos a optat pentru un bikini minuscul. Imaginile postate de Demi Rose au adunat peste 350.000 de like-uri în doar câteva ore și sute de comentarii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

Internauții i-au făcut complimente pe bandă rulantă și i-au transmis vedetei că și-ar dori să fie în locul celui sau celei care o fotografiază constant. 

“Ești cea mai sexy femeie de pe Pământ!”, “Am găsit Paradisul!”, “Ești un vis devenit realitate!”, “Norocos fotograf”, “Mi-aș dori să fiu în locul fotografului”, “Cât de sexy ești!”, “Ce femeie!”, “Arăți uimitor!”, sunt câteva din mesajele postate de fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi ???? (@demirose)

 

Demi Rose a ajuns în atenția presei în 2016 după ce a fost fotografiată la brațul rapperului Tyga.

Britanica face avere din contul de Instagram, dar și din cel de OnlyFans. Demi își taxează fanii, pentru acces la conținutul ei, cu 22,22 dolari pe lună sau 120 dolari pe șase luni. 

Fotografii: Instagram
 
  • Demi Rose, topless pe un iaht! Reacția fanilor: “Am găsit paradisul!”

related posts

Modifică setările cookies