Despărțire în pragul nunții! Ultimele declarații de dragoste dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu


Aflați în pragul căsătoriei, jucătoarea de tenis Ana Bogdan (27 de ani) și afaceristul Norris Măgeanu (44 de ani) s-au despărțit pe nepusă masă, punând capăt în mod trist unei logodne de trei ani.


 

Ana, una dintre cele mai frumoase tenismene din circuitul profesionist (WTA) părea să fi reușit să-l cucerească definitiv pe Norris, unul dintre cei mai curtați bărbați din showbiz-ul românesc. Astfel, în trecut, actualul președinte al Federației de Automobilism Sportiv, a fost cuplat cu sora fotomodelului Catrinel Menghia, Lorena, dar și cu vedeta de televiziune Corina Dănilă, cu care are și o fiică de 13 ani.

Primul dintre cei doi care a confirmat ruptura a fost chiar Norris Măgeanu, acesta aruncând vina asupra faptului că au stat prea mult împreună în ultimii ani, lucru care le-a erodat relația. Ca o consecință, Norris și-a actualizat statutul de pe rețelele de socializare la „singur”, semn că nu prea e cale de întors. În același timp, Ana Bogdan și-a făcut curățenie printre fotografiile din spațiul virtual, ștergând orice amintire cu fostul iubit.

Norris n-a fost însă atât de radical, pozele în care apare alături de Ana prin toate colțurile lumii putând fi încă admirate pe contul său de Instagram. Totuși, ultima dovadă de iubire față de tenismenă e datată la 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Astfel, postând o fotografie cu partenera sa de atunci, Norris a comentat sugestiv „O iubi-o cineva și pe fata asta...”. Ana Bogdan a reacționat imediat, cu un răspuns hazliu („Eu pe mine, tu tot pe mine. Nu e chiare așa de complicat) care nu lăsa să se întrevadă răceala apărută ulterior.

Cum se menține în formă Andreea Raicu

  • Despărțire în pragul nunții! Ultimele declarații de dragoste dintre Ana Bogdan și Norris Măgeanu

related posts

Modifică setările cookies