În urmă cu doi ani, Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, o cafenea, chiar în Capitală. Acesta nu a apelat la nimeni și și-a strâns banii cu care a pus pe picioare localul.

Mai mult decât atât, acesta s-a bucurat de susținerea necondiționată a surorii sale vitrege, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior. Cei doi se înțeleg de minune și apar împreună și pe rețelele de socializare, spre bucuria celor care îi urmăresc.

„Este o mare bucurie să vă anunț că unul dintre visurile mele s-a împlinit în acest an. Vă aștept pe toți pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de Prosecco”, a fost mesajul prin care Radu Ștefan Bănică a anunțat deschiderea propriei afaceri.

Radu Ștefan Bănică activează și în același domeniul în care părinții lui au făcut istorie. Acesta lansează melodii, este actor și urmează să fie absolvent în acest domeniu. Cu toate acestea, a recunoscut că presiunea pe care o simte din cauza numelui pe care îl poartă este mare, motiv pentru care, încearcă să își construiască propria reputație pe forțele proprii: „Este o onoare pentru mine. Sunt recunoscător și muncesc, pentru a-i face mândri pe părinții mei”.


Sursa foto: Instagram