Naștere, viață, transformare! Radu Ștefan Bănică și Juno lansează single-ul ,,Samsara”, alături de un videoclip cinematografic, ce depășește cu mult barierele convenționalului. Un preot se află la propriul căpătâi și oficiază slujba, în timp ce un nou-născut este botezat, iar Juno, împușcat în cap, stă la o masă, alături de două măicuțe – un scenariu de Hollywood ai cărui protagoniști sunt Radu Ștefan Bănică și Juno.

,,<Samsara> reprezintă o nouă era în cariera mea muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric.” , spune Radu Ștefan Bănică.

Pentru a aduce la viață viziunea piesei ,,Samsara”, s-a lucrat cu o echipă de profesioniști, care au reușit să realizeze un videoclip atipic, surprinzător și artistic.

,,Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neaparat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba.”, adaugă Radu Ștefan Bănică.

Cuvântul ,,samsara” provine din limba sanscrită și se referă la ciclul vieții, concept fundamental în religiile budiste și hinduse. Compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, ,,Samsara” este piesa care te face să îți ridici întrebări, ca apoi să meditezi asupra sensului vieții.

,,Suntem extrem de bucuroși să împărtășim cu voi <Samsara>.”, spune Juno. ,,Ne-am dorit să creăm o piesă care să exploreze un concept universal, dar diferit de temele clasice, precum iubirea sau despărțirea.”, adaugă Juno.

Piesa ,,Samsara” disponibilă pe toate platformele de streaming YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal.