Doar culoarea ochilor a rămas la fel! Kylie Jenner nu a mai păstrat nimic din vechile trăsături


Are numai 25 de ani, însă a trecut prin atâtea schimbări fizice încât nici ea nu se mai recunoaște în oglindă! Transformea lui Kylie Jenner continuă să îi uimească pe fani.


Avea numai 17 ani când au apărut primele zvonuri legate de faptul că și-a mărit buzele. Fiind minoră, a negat vehement, însă pozele surprinse de paparazzi  erau cea mai bună dovadă că vedeta a apelat la injecții de mărire a buzelor. După ce a împlinit 18 ani nu a mai negat acest lucru, mai ales că era cât se poate de evident.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Dar transformarea nu s-a oprit aici. Practic, Kylie și-a schimbat toată fzionomia, de la pomeți la nas și buze până la dantură. Specialiștii spun că și-a pus și implanturi cu silicon. 

În cele mai recente imagini postate pe internet, Kylie apare cu un look în continuă schimbare. De data asta, doar sprâncenele sunt vopsite, însă cu siguranță nu se va opri aici, mai ales că toată familia Kardashian e dependent de operații estetice.

La numai 25 de ani, Kylie Jenner are doi copii – o fetiță și un băiețel, cu rapperul Travis Scott. Cei doi nu sunt căsătoriți și nici nu pare că ar petrece prea mult timp împreună. 

Kylie Jenner nu este însă singura membră a familiei Kardashian care e de nerecunscut – sora ei mai mare, Khloe, a trecut printr-o transformare și mai șocantă.

  • Doar culoarea ochilor a rămas la fel! Kylie Jenner nu a mai păstrat nimic din vechile trăsături

related posts

Modifică setările cookies