Ele se anunță a fi următoarele staruri din showbizul internațional. Fiicele divelor de la Hollywood impresionează cu frumusețea lor


Sunt tinere, frumoase, carismatice și au părinți celebri. Cu aceste atuuri nu este de mirare că au o intrare ușoară în lumea showbizului. Ele se anunță a fi următoarele staruri din modelling sau cinematografie:


Valentina Paloma Pinault

La 55 de ani, Salma Hayek arată mai bine ca niciodată. Actrița impresionează atât cu aparițiile sale pe covorul roșu, cât și cu imaginile sexy pe care le postează pe Instagram. Vestea bună este că și fiica ei, Valentina Paloma Pinault,  pare că i-a moștenit frumusețea și bunul gust în materie de vestimentație.

 

Salma Hayek este destul de discretă în ceea ce privește familia sa, așa că rareori apare cu fiica ei în public, la evenimente mondene. A făcut o excepție de curând, la una din premierele mondiale ale filmului The Eternals. 

Valentina Paloma Pinault are 14 ani și este fiica miliardarului francez Francois-Henri Pinault.  Adolescenta s-a făcut remarcată la premiera din Los Angeles a filmului cu supereroi Marvel, într-o rochiță neagră cu buline Saint Laurent, iar mama ei într-un outfit decoltat Gucci. 

Leni Klum

 

Leni calcă pe urmele mamei sale, Heidi Klum, și la numai 17 ani este deja un model de succes. Deși este fiica biologică a omului de afaceri Italian Flavio Briatore, Leni a fost adoptată de fostul soț al mamei sale, Seal, care, de altfel, a și crescut-o încă de când era bebeluș.

Heidi Klum este la a treia căsătorie, cu muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. 

Deva Cassel

 

La numai 17 ani, fiica Monicai Bellucci și a lui Vincent Cassel face furori în lumea modei. Deva Cassel a impresionat cu frumusețea sa în spectaculoasa prezentare de modă a brandului Dolce & Gabanna, de la Veneția. Deva și Monica au realizat, de curând, un pictorial împreună pentru revista Vogue, iar imaginile sunt spectaculoase.

Lila Grace Moss

 

Fiica lui Kate Moss nu avea cum să nu calce pe urmele mamei sale. La 19 ani, face furori pe catwalk și se anunță a fi următoarea stea a modellingului. Lila Grace Moss a moștenit frumusețea și îndrăzneala mamei sale.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS!

Sursa foto: PROFIMEDIA, GETTY IMAGES

 

  • Ele se anunță a fi următoarele staruri din showbizul internațional. Fiicele divelor de la Hollywood impresionează cu frumusețea lor

related posts

Modifică setările cookies